Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Editör Araniyor...
 Gitar-tr.com FORUM : Editör Araniyor...
Konu Konu: nike air zoom spiridon cage 2 Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
73x6e6f4
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2022-09-Nisan
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2022-09-Nisan Saat 08:39 | Kayıtlı IP Alıntı 73x6e6f4


Herinner je je de toekomst? De Spiridon Cage 2 is op zijn best in ongesneden nike schoenen heren millenniumstijl en ziet er net zo uit als op de dag dat hij in 2003 werd gelanceerd. De naam van de schoen komt van de vergrote, "gekooide" airbag op de hiel, die niet alleen de sfeer van het begin van de jaren 2000 uitstraalt, maar geeft het soort comfortabele rit dat u van Zoom Air gewend bent.

Deze Cardinal Rood colourway sluit het retrogevoel af en laat de unieke patronen nike air zoom spiridon cage 2 van de schoen zien. Na een gevierde Stüssy-samenwerking en een hele reeks algemene releases, heeft de Nike Zoom Spiridon Cage 2 nu een reeks luxe-thema's gekregen. , zal de Air Zoom Spiridon Cage 2 worden uitgebracht in "Sesame" en "Zwart" kleurstellingen, gecentreerd rond een mix van suède en leer.

De aankomende releases vervangen de mesh-onderlaag door weelderig suède geaccentueerd door bijpassend glanzend leer en rastergesneden Online winkelen panelen. Branding komt in de vorm van middenvoet-swooshes, tonglabels, bedrukte inlegzolen en hiellabels. De schoenen worden verhoogd door Air-assisted Phylite-tussenzolen in combinatie met rubberen buitenzolen die de tonen van het bovenwerk voortzetten.

Na de "University Blauw"-iteratie heeft Nike de Air Zoom Spiridon Cage 2 uitgebracht in nike schoenen zwart twee nieuwe kleurstellingen. Aangekomen in "Pistache Frost" en "Safron Quarz", zullen deze levendige tinten uw zomeroutfits dit seizoen laten opvallen. Het silhouet werd gelanceerd in 2003 en heeft een mix van oude en nieuwe details voor een verhoogde look en feel. Het bovenwerk is van premium suède en geperforeerd synthetisch nubuck, terwijl de iconische Swoosh pronkt met glanzend, reflecterend materiaal.

https://www.blazersnieuw.com/

Yukarı Dön Göster 73x6e6f4's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: 73x6e6f4
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1406 Saniyede Yüklendi.