Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: new balance 990 billigt på nätet Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
eroline
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2022-07-Haziran
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 4
Gönderen: 2022-07-Haziran Saat 10:17 | Kayıtlı IP Alıntı eroline

Den kommande New Balance 2002R "Good Vibes Pack" innehar new balance outlet Sveriges en iögonfallande outfit och har en svart nätbas och limegröna mockaöverdrag. Kontrasterande vitt syns på tåboxen och ankelkragen, medan nedtill finns en smygande svart gummiyttersula. Slutliga detaljer inkluderar "N"-logotypen utsmyckad med "N-ERGY" som en referens till dämpningstekniken som används på modellens mellansulor.

New Balance utökar sin 2002R-linje med en helt ny "Grape Leaf"-färgvariant för de varmare månaderna som kommer. Paret har en ovandel i new balance 327 köpå online mesh- och mockakonstruerad klädd i titulär nyans, medan svarta läder "N"-beteckningar existerar på profilerna. Interiören ger också "Grape Leaf"-looken med en mörk russinlila nyans på innersulan. Slutligen avrundas paret med en kontrasterande "Sail"-mellansula och svart gummisula.

Vi har tidigare sett en sneak peak av dessa par i Aimé Leon Dore vår/sommar 2022 lookbook. De två olika färgerna på denna new balance 574 på nätet passar ALD SS22-kollektionen perfekt eftersom dämpade "Grå" och varma "Tan" ger en tidlös touch till sneakern. Båda paren har en krämfärgad meshbas med olivgröna överdrag och matchar randen på yttersulan. ABZORB mellansulan har en tvåfärgad finish med grått på framfoten och segel på baksidan. Varje par är färdiga med krämsnören och en olivgrön New Balance "N. "

Sneakern har en ovandel i krämmesh med brunt läder och olivgröna mockaöverdrag överallt. N-logotypen ses i oliv med en vit margen och NB 991-märket syns på tungan. Co-branding ses på hälen med "ALD" new balance 990 billigt på nätet på vänster sneaker och "991" till höger och den krämfärgade och grå mellansulan har ABZORB-teknik för stabilitet och komfort och en svart yttersula och avslutar sneakern.
Yukarı Dön Göster eroline's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: eroline
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1563 Saniyede Yüklendi.