Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Baterist...
 Gitar-tr.com FORUM : Baterist...
Konu Konu: vans authentic billiga Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Geertse
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-28-Ekim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 4
Gönderen: 2021-28-Ekim Saat 09:03 | Kayıtlı IP Alıntı Geertse

"Det är spännande att Awake NY kan fungera och en kanal mellan öst- och västkusten. En partner som Vans kompletterar oss verkligen, och vice versa, säger Awake NY-grundaren Angelo Baque. ”vans skor herr rea Som med alla våra samarbeten är samhället grunden. Vi ser fram mot att arbeta med Fresh Youth Initiatives och Children of Promise, NY. Med kraften från Vans, Greenhouse och Foot Locker bakom oss kan vi verkligen göra skillnad. "

Vehicles presenterar en helt gummiversion av det klassiska rutmönstret Slip-On. Anaheim Factory Classic Slip-On 98 DX hyllar vår första Vans-fabrik i vans ultrarange billigaste Anaheim, Kalifornien, genom att låna detaljer från den ursprungliga Classic Slip-On. Den här gången blandar varumärket Kalifornien blå, gul och röd färg med den ursprungliga Checker-mönstrade ovandelen. dess undertecknande vita mellansula ovanpå en Gum waffle gummi yttersula kompletterar designen.

R Martinho är en frilansande grafisk designer baserad i vans sid rabatt. Martinho är specialist på lo-fi-affischdesigner där kent blandar fraser och bokstäver med sci-fi-bilder, och innehar fångat både musiker och designers blickar. En framväxande konstnär med omfattande kunskaper inom grafisk design, strävar Martinho efter att återuppliva den förlorade konsten att designa affisch i en värld som styrs av samtida former av reklam.

Inspirerad av hans 90-talsaffischer i rave-stil, belyser R Martinho OTW Gallery vans authentic billiga Old Skool hans unika typografiska design med ett överallt tryck. Den här anrika siluetten har en sci-fi-känsla med neonfärgning mot en svart bakgrund, och innehar även en ovandel i mocka, metall och signaturgummivåfflor.
Yukarı Dön Göster Geertse's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Geertse
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1563 Saniyede Yüklendi.