Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: Asics Gel-Venture 180 Zwart Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
rxfb6q6q
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-05-Agustos
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2021-05-Agustos Saat 04:40 | Kayıtlı IP Alıntı rxfb6q6q


De GEL-VENTURE® 8 hardloopschoen is ontworpen voor het buitenleven. Deze veelzijdige schoen is uitstekend geschikt voor trailruns, lichte Asics schoenen wandelingen of het verkennen van een nieuwe stad. Dit model is geüpdatet met een meer accommoderende pasvorm op de voorvoet, terwijl het aantal overlays rond de voorvoet is verminderd zonder in te boeten aan duurzaamheid. Ten slotte is de buitenzool duurzamer met een tractiepatroon dat is verbeterd met opnieuw ontworpen nokken onder de hiel. Al deze updates maken de nieuwe GEL-VENTURE® 8-schoen een aanbevolen metgezel voor je volgende avontuur.

Ga vol vertrouwen het zwaarste terrein aan met de ASICS GEL-VENTURE® 7 performance trailrunningschoen voor heren. Met GEL®-technologie en Top kwaliteit een EVA-tussenzool is deze schoen gemaakt voor atleten die graag in de buitenlucht rennen. GEL®-technologie in de achtervoet van de schoen zorgt voor schokabsorptie waar je die het meest nodig hebt, terwijl de ORTHOLITE™-inlegzool een extra laag demping onder de voet.

Het vormt zich zelfs naar de vorm van je voeten, waardoor elke run nog comfortabeler is dan de vorige. Extra ondersteuning komt van het stevige bovenwerk Asics Gel-Venture 180 Zwart van synthetisch leer, terwijl de interne hielkap je voet zachtjes in zijn natuurlijke bewegingslijn helpt te blijven voor een efficiëntere pas. Duurzaam en praktisch, de GEL-VENTURE® 7-schoen is een uitstekende trainingspartner, of je nu nieuw bent in trailrunning of een doorgewinterde professional.

Als het gaat om het kopen van nieuwe schoenen voor bijna elk avontuur, is er Witte Asics Schoenen hoogstwaarschijnlijk een moment van overweldigende verwarring: heb ik een robuuste laars nodig? Heb ik een basis trailrunner nodig? AH! Met meerdere doelgroepen in gedachten heeft ASICS een schoen om de zorgen te verlichten, een schoen die veel dingen goed doet: de Gel Venture.

https://www.exclusiverunning.com/

Yukarı Dön Göster rxfb6q6q's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: rxfb6q6q
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1724 Saniyede Yüklendi.