Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: adidas predator 19.1 fg zwart Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
5bcnbqdf
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-20-Mayis
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 4
Gönderen: 2021-20-Mayis Saat 10:04 | Kayıtlı IP Alıntı 5bcnbqdf


Met 25 jaar geschiedenis packnieuwe.com op zijn naam, is de Adidas Predator-silo misschien wel de meest iconische schoen aller tijden. Sinds de introductie in 1994 werd de Predator al snel de go-to-voetbalschoenen voor spelers die op zoek waren naar een doorbraak. Gedragen door mensen als Zinedine Zidane, David Beckham, Steven Gerrard, Raúl, Alessandro Del Piero, Robin van Persie en nog veel, veel meer - de Predator-silo is nog steeds even populair als altijd.

In 1994 maakte adidas een statement met de allereerste adidas Predator. Door adidas schoenen wit dames rubberen elementen aan de bovenkant van de schoen toe te voegen voor meer kracht en uitwijken, dezelfde innovatie en hetzelfde idee van tafeltennisbatjes, had adidas iets gecreëerd dat nog nooit eerder was gezien. Samen met het unieke ontwerp startte adidas met de sterke visuele traditie van de zwarte, rode en witte colorway. De Predator uit 1994 was een verstoring die heeft bijgedragen aan de oprichting van de Predator voor de komende decennia.

Eind 2018 gaf adidas een subtiele upgrade aan de Predator 18. Met een zachter gebreid adidas predator 19.1 fg zwart materiaal / patroon, een externe hielkap met bladen en kleuraccenten op de controlezones, is de Predator 19 de nieuwste toevoeging aan de uitgebreide Predator-familie. Gedragen door mensen als de moderne generaals op het middenveld Paul Pogba en Ivan Rakitic, blijft de Predator 19 de norm stellen voor controleschoenen.

De Accelerator uit 1998 is een van de meest iconische modellen aller tijden, en om die golvende Zoeken strepen te vieren, heeft adidas twee remake-versies van de Accelerator uitgebracht in zowel de OG zwart / wit / rode colorway als de elektriciteitsgeel. Deze omvatten allebei stevige grond- en sneaker-modellen met een bijna één-op-één bovenwerk en moderne buitenzolen.

https://www.packnieuwe.com/

Yukarı Dön Göster 5bcnbqdf's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: 5bcnbqdf
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.