Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: nike air max pre-day betrue Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
080ghhh6
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-13-Agustos
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2021-13-Agustos Saat 05:46 | Kayıtlı IP Alıntı 080ghhh6


Nike laat de wereld opnieuw zien hoe vintage esthetiek kan worden gecombineerd met toekomstige technologie en zorg voor het milieu, en creëert de nike air max pre-day zwart volgende editie van het Air Max Pre-Day-model. % gerecyclede materialen en een frisse kijk op iconische Max Air-demping. Geïnspireerd door retro-trackschoenen, combineert het een slank, laag profiel met een reductieve esthetiek die de oud-is-nieuw-houding benadrukt die het voortstuwt naar moderne sneakerhead-iconografie.

Geworteld in een toewijding aan innovatie en het helpen van mensen om hun spel te verbeteren, beweert Nike dat we allemaal atleten zijn en streeft nike air max pre-day wit ernaar om ieder van ons uit te rusten met de hoogwaardige uitrusting die onze trainingen nodig hebben. Opgericht in Oregon door een atleet en zijn coach, maakt dit nu wereldwijd bekende merk inventieve schoenen en kleding voor atleten op alle niveaus.

Na zijn debuut tijdens de Air Max Day-viering, heeft de Nike Air Max Pre-Day zijn debuut gemaakt in tal van kleuropties. Aan de line-up wordt deze nieuwe make-up toegevoegd, gekleed in een mix van Purple Dawn, Zwart en Space Purple. Het model combineert de late jaren zeventig nike air max pre-day betrue en moderne designesthetiek. Het wordt geleverd met gerecyclede materialen, waaronder gerecycled polyester en synthetisch suède die het bovenwerk bedekken. Het opvallende detail is de tooling, waaronder een deel van de tussenzool die is uitgehold om de Air-eenheid te laten zien, samen met een deel van de buitenzool met Nike's Grind-rubber gemaakt van hergebruikt schuim.

De Nike Air Max Pre-Day "Be True" wordt gedomineerd door een heldere blauwe nike air max pre-day geel tint door het hele bovenwerk dat is gemaakt van mesh-materiaal en nubuck op de overlays. Extra details zijn onder meer gradiënt regenboog Swooshes op de zijpanelen, Nike's "Be True" -logo's op de tonglabels, "be true"-branding in de inlegzolen en klittenbandhaken die kunnen worden veranderd in een van de vlaggen van de seksuele identiteit.

https://www.casualsmiss.com/

Yukarı Dön Göster 080ghhh6's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: 080ghhh6
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.