Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Gitarist
 Gitar-tr.com FORUM : Gitarist
Konu Konu: nike air max deluxe groen Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
iehhv0io
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-18-Aralik
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2021-18-Aralik Saat 05:26 | Kayıtlı IP Alıntı iehhv0io


Nike zet de nacht in lichterlaaie met bovenwerk als neonlichten en vestigt de Air Max Deluxe opnieuw met een combinatie van rijke kleuren en nike schoenen wit rave-esthetiek. De gestroomlijnde sneaker heeft een bovenwerk van neopreen met TPU-overlays voor extra ondersteuning en zorgt voor comfort als geen ander. Schuim onder de voet in combinatie met een Air-eenheid over de volledige lengte garandeert een gedempte rit die echt aanvoelt als lucht; gemaakt om de hele nacht te dragen met een 'in your face'-gemoedstoestand.

De sneaker maakte voor het eerst indruk in 1999 en kwam in een periode waarin de rave-cultuur op zijn hoogtepunt was in Europa en het VK. nike air max deluxe groen Een icoon van feestcultuur, reflecterende kleding en wilde print looks waren een go-to in de scene en dit vormde de inspiratie die aanleiding gaf tot het originele ontwerp van de Deluxe. Met de kenmerken van grensverleggend ontwerp, heeft Nike geen detail gespaard bij het bouwen van de Deluxe.

Hoewel de Air Max-eenheid, geleend van de Air Max 97, een opvallend kenmerk is van de Deluxe, is het visueel opvallende bovenwerk waar het wonder van het ontwerp de Air Max-erfenis naar een nieuw niveau heeft getild. schoennieuwe De Deluxe neemt een heel andere route dan zijn Air Max-broeders en werft een naadloze benadering in plaats van standaard gestikte panelen.

Met TPU-exoskeleton-tooling, dat dekking bood bij de teen en kraag, gestippelde nike schoenen zwart lijnschalen en digitaal geprint uniek grafisch bovenwerk, gaf het silhouet een unieke persoonlijkheid die doet denken aan zijn raver-roots. Met een iriserend hiellipje dat doet denken aan raver reflecterende kleding, lijkt het doorschijnende en stevige rubberen buitenzoolpatroon op de originele Air Max 99, om betrouwbare tractie te leveren.

https://www.schoennieuwe.com/

Yukarı Dön Göster iehhv0io's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: iehhv0io
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.