Gitar-tr.com Reklam Vermek iēin Tżklayżnżz...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardżmYardżm
  Kayżt OlKayżt Ol  GirižGiriž
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: Nike Air Max Genome Netissä Yanżt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
phatoes
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayżt Tarihi: 2021-23-Kasim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 7
Gönderen: 2021-23-Kasim Saat 12:16 | Kayżtlż IP Alżntż phatoes

Valkoinen on levitetty kauttaaltaan päällisiin, mukaan lukien verkkopohja ja ristikkäiset peitteet. Nike Air Max Genome Miesten/Naisten Sivupuolen valkoinen Swoosh on peitetty pakkauksen heijastavalla Nike Air Max -symbolien kuviolla, joka istuu mustakerroksen alla lisäämään kontrastia. Mustaa käytetään myös sisäpuolella ja kielessä animoidun ilmeen aikaansaamiseksi. Harmaasävyistä poistuva täyspitkä Air-yksikkö näkee neon-sävyn. Lisäksi vihreä tunkeutuu Swoosh-kieleen ja kantapään silmukalle lisäämään kirkkautta. Musta ja Neon Free Run -tyylinen kuminen ulkopohja viimeistelee suunnittelun uudella puhtaalla lisäyksellä Logo-pakkaukseen.



Nike Sportswearin uudemmista tarjouksista Kenkä Nike Air Max Genome tuli nopeasti fanien suosikki suurelta osin sen tasa-arvoisen perinnön ja modernin suunnittelun ansiosta. Uusimpaan kokonaisuuteensa malli on tarjonnut naisille pääosin vaatimattoman värimaailman, jossa on vaaleanpunaisia ​​ja vihreitä aksentteja hajallaan. Joitakin siluetin aloitustyylejä muistuttava vastikään pinnoitettu pari nauttii enimmäkseen valkoisesta, luonnonvalkoisesta ja harmaasta asettelusta.

Nike Air Max Genome Parhaaseen Hintaan, yksi Swooshin uusimmista Max Air -ehdotuksista, on nähty useissa harmaasävypohjaisissa tarjouksissa. Tuleva naisten eksklusiivinen malli eroaa kuviosta ja ihailee vaaleanpunaisia ​​"Barely Rose" -päällisiä viime hetken, kevätvalmiin tyyliin. Yllä mainittu sävy muodostaa suurimman osan parin suunnittelusta, lukuun ottamatta häkkimäisiä peitteitä yläosassa ja jalan keskiosassa, joissa on hieman tummempi "Pink Oxford" -sävy säilyttääkseen sävyisen ilmeen.

Swoosh*t, kuten sivupuolelta löytyvä, mediaalisen puolen minikirjailtu Swoosh, sekä TPU-logo kielessä ovat kaikki kontrastivalkoisia. Valkoinen värittää myös välipohjan, joka sisältää kirkkaan, täyspitkän Air-yksikön. Nike Air Max Genome Netissä Barely Rose palaa kierrätysmateriaaleista valmistettuun ulkopohjaan täydentääkseen ulkoasua.

Jalan keskiosassa molemmilla puolilla paneelit on sävytetty violetiksi ja pehmeän vihreä profiili Swooshes. Ostaa Nike Air Max Genome Pastellisekoitus on päässyt myös etupuolelle sävyttämällä muutamia tarroja kielen ja nauhojen läheltä. Vihje vaaleanpunaista levitetään kantapään välilehden silmukkaan toisena kesynä sävynä, joka tulee järjestelmään. Nämä pastellisävyt kohtaavat jalkojen alla täydentääkseen hienovaraisen värillisen muotoilun.

www.fitnesskengat.com
Yukarż Dön Göster phatoes's Özellikler Dišer Mesajlarżnż Ara: phatoes
 

Ešer Bu Konuya Cevap Yazmak Żstiyorsanżz Żlk Önce Giriž
Ešer Kayżtlż Bir Kullanżcż Dešilseniz Żlk Önce Kayżt Olmalżsżnżz

  Yanżt YazYeni Konu Gönder
Yazżcż Sürümü Yazżcż Sürümü

Forum Atla
Kapalż Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalż Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalż Forumda Cevaplarż Silme
Kapalż Forumdaki Cevaplarż Düzenleme
Kapalż Forumda Anket Aēma
Aēżk Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1875 Saniyede Yüklendi.