Gitar-tr.com Reklam Vermek için Týklayýnýz...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardýmYardým
  Kayýt OlKayýt Ol  GiriþGiriþ
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: UGG Stövlar Träningsskor Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
phatoes
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayýt Tarihi: 2021-23-Kasim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 7
Gönderen: 2021-23-Kasim Saat 11:39 | Kayýtlý IP Alýntý phatoes


Powers ser potential för ännu mer robust tillväxt under de kommande fem åren. Dam/Herr UGG Stövlar Han siktar på att skala rtw från 10 till 25 procent av verksamheten, och bygga om Uggs 140 butiker för att bättre visa upp kollektionen, som ligger i centrum av det 11 000 kvadratmeter stora flaggskeppet Fifth Avenue. Han utökar också grossistdistributionen från rtw-lanseringspartnern Nordstrom till Saks Fifth Avenue, Dillard's, Neiman Marcus och Bloomingdale's i höst.



När O’Donnell skrev på, var UGG Stövlar Träningsskor – som grundades 1978 av en australisk surfare i Kalifornien – fast i klassikerna, med en åldrande fanbas. "Vi hade mycket bra intelligens om våra kunder, och ett segment inom kvinnor sa att hennes primära köpbeslut påverkades av stil... Så jag visste att vi behövde ändra vårt sätt att tänka på design," sa hon. Även om hon var en entusiastisk (UK-baserad) tidig användare av Uggs i deras Us Weekly, "The Simple Life"-eran, lockad av de stjärnklara SoCal-föreningarna, behövde O'Donnell fortfarande en snabbkurs i den faktiska livsstilen i Kalifornien när hon anlände till området Santa Barbara, där Deckers är baserat.

Det första steget i att återuppväcka önskan om varumärket var att utveckla några taktiska modesamarbeten.  UGG Stövlar Lägsta PrisetUnder hennes ledning överlät Ugg sin klassiska fårskinnsstövel till Jeremy Scotts broderade lågor, Phillip Lims utilitaristiska dragkedjor och Y Projects slarviga lårskor som praktiskt taget slog sönder internet när de gick ut på startbanan på Paris Herrmodevecka 2018. "I början dagar, det var mycket internt prat om vad hon gör med varumärket? Hon är galen", erkände Powers. "Men produkt och storytelling överträffade det."

UGG Stövlar Rea Online Supermodeller är till stor del medvetna när de fotograferas och samarbetar med paparazzi för att visa upp outfits som har stylats av proffs – det är en del av maskineriet för att upprätthålla deras image som smakmakare, och i allmänhet ett helt annat odjur än tabloidernas otyglade galenskap journalistik sett i den senaste dokumentären om Britney Spears. Vad försöker modellerna säga genom att visa upp sin kärlek till Ugg-stövlar - klumpiga "hustofflor" som i vissa fall (som Emily Ratajkowski) har stylats med en annars ambitiös outfit (läderkavaj, ringörhängen).

Det är antagligen en knock-on-effekt från den nuvarande svepningen av Noughties-nostalgi som går om mode – exponerade G-strängar, velourträningsoveraller, sloganhattar... Köp UGG Stövlar var A-listers inofficiella arbetsuniform under åren 2001 till 2004, som alla bars av alla. från Sarah Jessica Parker till J.Lo, Britney Spears och Paris Hilton. När jag analyserade dessa bilder försökte jag förstå vad deras dragningskraft var då – övertygad, som jag alltid är, att modetrender till stor del är tecken på förändringar i hur vi förstår popkulturen.

www.neufkanga.com

Yukarý Dön Göster phatoes's Özellikler Diðer Mesajlarýný Ara: phatoes
 

Eðer Bu Konuya Cevap Yazmak Ýstiyorsanýz Ýlk Önce Giriþ
Eðer Kayýtlý Bir Kullanýcý Deðilseniz Ýlk Önce Kayýt Olmalýsýnýz

  Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazýcý Sürümü Yazýcý Sürümü

Forum Atla
Kapalý Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalý Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalý Forumda Cevaplarý Silme
Kapalý Forumdaki Cevaplarý Düzenleme
Kapalý Forumda Anket Açma
Açýk Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.