Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: Nike Air Force 1 High Schoenen Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
phatoes
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-23-Kasim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 7
Gönderen: 2021-23-Kasim Saat 11:35 | Kayıtlı IP Alıntı phatoes

Gedurende zijn bijna vier decennia lange geschiedenis heeft de Nike Air Force 1 Heren/Dames talloze make-overs ondergaan. Het ontwerpteam van de Swoosh lijkt echter nog lang niet uitgeput van creatieve ideeën. Voor een opkomend arrangement krijgt het ontwerp van Bruce Kilgore een uitgebalanceerd vleugje groene en paarse accenten en een gekleurde buitenzool voor een speelse kijk op een anders drievoudig wit ontwerp. Het bovenwerk is van klassiek wit glad leer om een ​​schone lei te creëren voor nog meer plezier.



Basissen hebben geen glad leer, maar kiezen in plaats daarvan voor een stof die is bedekt met gaas. Nike Air Force 1 High Schoenen Deze opstelling zorgt ervoor dat een gelige flair van onder de poreuze hoes naar buiten gluurt, en levert een schril contrast met het zwarte nubuck dat een groot deel van het bovenwerk overneemt. Bovendien maakt de niet-standaard constructie van de Nike Air Force 1 een kleurverschuivende illusie mogelijk, afhankelijk van de hoek waaronder deze wordt bekeken.

Voorafgaand aan zijn 40-jarig jubileum is de Goedkope Nike Air Force 1 Low verschenen in een handvol experimentele stijlen. Voorbeeld: een arrangement van canvas en suède gedompeld in een gebroken witte, turquoise en zwarte mix. Verwant aan een eerder geziene iteratie gekleed in herfstvriendelijk bruin en oranje, heeft het nieuw opgedoken paar een sterk stoffen materiaal aan de basis. Harige stof ligt dan bovenop de voorvoet, langs de tong en over de hiel.

Deze componenten kiezen voor een gedempte gebroken witte toon, terwijl lockdown-riemen rond de enkel de profiel-swooshes in hun grimmige zwarte afwijking verbinden. Nike Air Force 1 Online Winkel De begeleidende branding en de lus van de riem onderbreken de ingetogen make-up verder met een levendige blauwe tint die de high-top Air Force 1 naar het voorjaar van 2022 voortstuwt. Onder de voeten heeft het iconische silhouet van Bruce Kilgore een eenvoudig gekleurde zool, met buitenzolen die kiezen voor een " Bot”-achtige look.

Dit geldt ook voor de veters, hoewel de tong waarop ze zitten een bedrieglijke crèmekleurige gloed geeft. Nieuwe Nike Air Force 1 Low Elders is de Swoosh, die is bekleed met een gewaagde rode kleur zoals het loopvlak, meer een streepje dan een overlay, en ondermijnt zijn inspiratie door een nogal subtiele marge. We verwachten dat Nike een aantal ongebruikelijke en creatieve uitvoeringen van de AF1 zal overnemen naarmate we 2022 naderen, wat toevallig de 40e verjaardag van het iconische silhouet is.

www.apparentshoe.com
Yukarı Dön Göster phatoes's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: phatoes
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.