Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: nike air vapormax aνδρ&#95 Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Kooijman
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-17-Kasim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 4
Gönderen: 2021-17-Kasim Saat 06:55 | Kayıtlı IP Alıntı Kooijman

Το sneaker, το οποίο έρχεται σε δύο χρωματισμο ύς, βασίζεται απευθείας σε αρχειακά ζευγάρια στο αρχείο air jordan φθηνές Greece του Jordan Brand. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έκδοση του Off-White™ διαθέτει μια ψεύτικη ενδιάμεση σόλα, που μιμείται τα ζευγάρια του Michael Jordan από τα τέλη της δεκαετίας του '80. Το Air Jordan 2 είναι επίσης μια σιλουέτα που αγαπώ ή μισώ, καθώς θα ήταν πάντα ένα δύσκολο έργο να ακολουθήσε ι από το AJ1.

Με δεύτερη σκέψη, ίσως το μυαλό μου το σαββατοκύρ ιακο να με κοροϊδεύει ~ nike air max 97 γυναικεία ήταν στην πραγματικό τητα το 2016, και μάλλον αγόρασα τις επανεκδόσε ις για την 20η επέτειο από έναν έφηβο που τσακίστηκε στο Διαδίκτυο, αντί από κάποιον μυστηριώδη μικροπωλητ ή. Αλλά τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι δεν ήταν τόσο πολύ καιρό πριν, γι' αυτό απογοητεύτ ηκα όταν έμαθα ότι η Nike έχει ήδη ετοιμάσει άλλη μια επανέκδοση για το trainer, αυτή τη φορά για το ασημένιο ιωβηλαίο ή την 25η επέτειό του. Το παπούτσι, αν το θέλετε πραγματικά , πρόκειται να φτάσει το 2022.

Μία από τις καλύτερες σειρές αθλητικών παπουτσιών όλων των εποχών και σίγουρα μία από τις πιο επαναστατι κές, η Nike Air χρονολογεί ται από το 1978, όταν η τεχνολογία πρωτοκυκλο φόρησε στα ράφια μέσω του Nike Air Tailwind. nike air vapormax φθηνές Αλλά τι ακριβώς είναι η Nike Air, ρωτάτε; Λοιπόν, το Swoosh εξηγεί ότι η Nike Air "χρησιμοποι ;εί πεπιεσμένο αέρα σε μια ανθεκτική, εύκαμπτη μεμβράνη για να παρέχει ελαφριά αντικραδασ μική προστασία. Ο αέρας συμπιέζετα ι κατά την πρόσκρουση και στη συνέχεια επιστρέφει αμέσως στο αρχικό του σχήμα και όγκο, έτοιμος για την επόμενη πρόσκρουση . "

Το Highsnobiety στοχεύει να παρέχει στους αναγνώστες μας τις πιο πρόσφατες ενημερώσει ς nike air vapormax aνδρικά στον κόσμο των sneaker. Ωστόσο, δεν μπορούμε να επαληθεύσο υμε την αξιοπιστία τυχόν μη εξουσιοδοτ ημένων διαρροών ή φημών, εκτός εάν αυτές οι πληροφορίε ς παρέχονται απευθείας από τις ίδιες τις μάρκες. Φαίνεται ότι το UNDEFEATED θα παρακολουθ εί την πρόσφατη συνεργασία του με το Kobe 5 Protro με μια ακόμη κοινή προσπάθεια μαζί με τη Coleman. Σήμερα, οι επίσημες εικόνες των νέων χρωμάτων UNDEFEATED x Nike Air Max 97 εμφανίστηκ αν στο διαδίκτυο, υποδηλώνον τας ότι η κυκλοφορία είναι στον ορίζοντα.
Yukarı Dön Göster Kooijman's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Kooijman
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1875 Saniyede Yüklendi.