Gitar-tr.com Reklam Vermek için Týklayýnýz...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardýmYardým
  Kayýt OlKayýt Ol  GiriţGiriţ
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: adidas superstar férfi cipo olcsón Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Kooijman
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayýt Tarihi: 2021-17-Kasim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 4
Gönderen: 2021-17-Kasim Saat 06:49 | Kayýtlý IP Alýntý Kooijman

Ez az EQT 2018-as frissítést kap az OG EQT színsémájával: Core Black, Subwoofer adidas férfi cipo outlet, gránit és fehér ékezetekkel. A zokniszerű illeszkedést és az ikonikus keskeny formát megtartva ez arizona új EQT teljes hosszúságú Boost középtalpat, szürke mediális védőburkolatot, valamint vegyes Subwoofer Green és Black gumi külső talpat kapott, hogy teljessé tegye ezt the frissített megjelenést.

Az mba Originals az év végére kibővíti EQT kínálatát adidas eqt férfi cipo the Support 91/18 modell új „Multicolor” színmódjával. Többszínű, kötött orr-ládával, Bold Orange textillel a nyelven és the gallérnál, piros és világoskék bőrpanelekkel, valamint szürke blokkolókkal az oldalán. Ezt the kialakítást a külső és a középtalp fekete részletei fejezik be, amelyek the teljes hosszúságú Boost középtalp alatt helyezkednek el.

Tervezett hálós felsőrész, Adaptive Décalage System S-ívű mintázattal, amely lehetővé teszi a lábfej és a sarok egymástól függetlenül történő mozgását, JUMP technológia a fokozott párnázásért és kényelemért, Continental gumi külső talp. Valójában nem ez az első alkalom, hogy az 50 éves Superstar némi fogyáson ment keresztül a szőtt Primeknit anyaggal. adidas alphabounce noi store A kísérletek egészen 2015-ig nyúlnak vissza, akkoriban még BOOST középtalpokat is actually készítettek, hogy a Movie star a valaha volt legfuturisztikusabb legyen. 2021-ben a dió egy kicsit visszafogja the dolgokat a technológiai fronton, de még mindig menjen a városba a Primeknittel.

A Superstar felsőrészek mindegyike Primeknitből készült, egészen arizona ikonikus kagylóujjig, adidas superstar férfi cipo olcsón amely általában gumi. Ez az anyagcsere lágyítja a Superstar sziluettjét, így karcsúbbnak és testhezállóbbnak tűnik, mint a kemény bőr OG. Ez általában így van Pharrell adi erőfeszítéseivel, amelyek gyakran arizona ergonomikus illeszkedéseket és formákat választják.
Yukarý Dön Göster Kooijman's Özellikler Diđer Mesajlarýný Ara: Kooijman
 

Eđer Bu Konuya Cevap Yazmak Ýstiyorsanýz Ýlk Önce Giriţ
Eđer Kayýtlý Bir Kullanýcý Deđilseniz Ýlk Önce Kayýt Olmalýsýnýz

  Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazýcý Sürümü Yazýcý Sürümü

Forum Atla
Kapalý Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalý Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalý Forumda Cevaplarý Silme
Kapalý Forumdaki Cevaplarý Düzenleme
Kapalý Forumda Anket Açma
Açýk Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.