Gitar-tr.com Reklam Vermek iēin Tżklayżnżz...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardżmYardżm
  Kayżt OlKayżt Ol  GirižGiriž
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: Nike Air Max 97 Netissä Yanżt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
laywin
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayżt Tarihi: 2021-21-Ekim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 7
Gönderen: 2021-21-Ekim Saat 09:10 | Kayżtlż IP Alżntż laywin

Tämä on neljäs Nike Air Max 97 Miesten/Naisten "Cork" -versio, joka saapuu elinvoimaiseen Coral -meikkiin osana brändin kasvavaa Plant Cork Packia. Tämä Nike Air Max 97 on valmistettu noin 20 prosentista kierrätysmateriaalista, mukaan lukien kierrätetty polykangas ja muut päälliset tekstiilit. Ulkopohja on valmistettu 9 prosentista kierrätetystä korkista, joka on osittain hankittu viiniteollisuudesta. Tämä luo luonnollisen ilmeen ja vähentää materiaalin kokonaisvaikutusta.



Nike tuo South Beach -teeman takaisin Kenkä Nike Air Max 97: een kesäksi yksinomaan kesäksi. Pukeutunut valkoiseen, Hyper Pinkiin ja Turbo Green -värimalliin. Tässä Nike Air Max 97: ssä on valkoinen, joka peittää suurimman osan ylemmästä korostettuna vaaleanpunaisilla ja sinivihreillä akseleilla, jotka antavat South Beach -tunnelman. 3M heijastavat yksityiskohdat valkoisen välipohjan ja mustan kumipohjan päällä viimeistelevät suunnittelun.

Vaikka Nike Air Max 97 Parhaaseen Hintaan: n 25 -vuotisjuhlasta on kulunut vielä kaksi vuotta (ja seitsemän vuoden 30 -vuotisjuhlista), Nike pysyy perässä vuosien ’95 ja ’90 vastaavien vuoden 2020 luetteloissa. Christian Tresserin suunnitteleman Air Maxin uusin on värikäs vaihtoehto lapsille. Mustat pohjat muodostavat näyttämön väreistä, jotka löytyvät vamp -peittokuvista.

Lainattuaan hohdokkaat kullatut aksentit klassiselle Air Max 1: lle, Nike aikoo kääntää samanlaisen korotetun luonteen tähän Nike Air Max 97 Netissä: n upouuteen iteraatioon. ja kulta jatkuu tähän tulevaan 97: een, koska siinä on punaiset nahkaiset lokasuojat ja hohtavat paljetit kahdella ylimmällä raidalla. Loput kengän rakenteesta ovat melko vakiona, ja niissä on kiinteät mustat pohjat, valkoiset välipohjat ja vakiomusta verkko, joka sisältää rakenteelliset ja pehmusteet.

Lenkkikulttuurin alalla UNDEFEATED voi olla yksi johdonmukaisimmista yhteistyökumppaneista, koska he pudottavat usein yhden, mutta useita pareja ympäri vuoden. Ostaa Nike Air Max 97 Vain muutaman viime kuukauden aikana olemme nähneet katumuotilegendojen ylittävän itsensä määrällisesti, ja näyttää siltä, ​​että ne eivät ole vielä aivan valmiita Air Max -mallistoon.

www.fitnesskengat.com

Yukarż Dön Göster laywin's Özellikler Dišer Mesajlarżnż Ara: laywin
 

Ešer Bu Konuya Cevap Yazmak Żstiyorsanżz Żlk Önce Giriž
Ešer Kayżtlż Bir Kullanżcż Dešilseniz Żlk Önce Kayżt Olmalżsżnżz

  Yanżt YazYeni Konu Gönder
Yazżcż Sürümü Yazżcż Sürümü

Forum Atla
Kapalż Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalż Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalż Forumda Cevaplarż Silme
Kapalż Forumdaki Cevaplarż Düzenleme
Kapalż Forumda Anket Aēma
Aēżk Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1563 Saniyede Yüklendi.