Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: Asics Gel-Nimbus Lite 2 Digital Grape Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
gxjbpddg
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-18-Eylül
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2021-18-Eylül Saat 04:31 | Kayıtlı IP Alıntı gxjbpddg


De ASICS GEL-Nimbus 23 is de nieuwste editie van de langlopende raceschoen, Asics Schoenen maar met een zachtere rit dan voorheen. De updates maken het een geweldige schoen voor dagelijkse training en lange runs, of je nu een nieuwe hardloper of een doorgewinterde marathonloper bent. Een bijgewerkte versie van ASICS GEL-technologie in de hiel gecombineerd met FlyteFoam-demping door de hele schoen verbetert de rit.

Deze GEL-FlyteFoam-combinatie geeft de Nimbus 23 een zacht, comfortabel gevoel onder de voet, terwijl de levendigheid behouden blijft die je Asics Gel-Nimbus Lite 2 Digital Grape wilt voor een betrokken run. Het bovenwerk is ook gemaakt van 20 procent gerecycled materiaal, in lijn met de merkbrede inspanningen van ASICS om duurzaam geproduceerde producten te maken . Zowel de ASICS GEL-Nimbus Lite 2 als de ASICS GEL-Kayano Lite bevatten gerecyclede materialen om afval van stortplaatsen te helpen voorkomen.

Het bovenwerk van mesh voelt comfortabel om je voet gewikkeld en voelt duurzaam genoeg aan voor honderden kilometers gebruik zonder de toevoeging van ondersteunende overlays. Bovendien geven verschillende exclusiverunning kleuren die door het gaas zijn geweven het model een moderne uitstraling. De asics GEL-NIMBUS 23 hardloopschoen blijft uitstekend comfort en schokabsorptie op lange termijn bieden.

De verbeterde stabiliteit zorgt voor een meer gebalanceerde stap die wordt gevolgd door soepelere overgangen. De componenten van de GEL-NIMBUS 23-schoen helpen de zachtheid te vergroten zonder afbreuk te Zwarte Asics Schoenen doen aan de integriteit van de rit van de schoen. De 23e versie van de GEL-NIMBUS blijft vooruitgang boeken binnen de lijn door verbeterde ondersteuning en comfort te bieden aan hardlopers op afstand.

https://www.exclusiverunning.com/

Yukarı Dön Göster gxjbpddg's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: gxjbpddg
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1870 Saniyede Yüklendi.