Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: Asics Japan S Orange Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
12mmmb6u
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-09-Eylül
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2021-09-Eylül Saat 05:10 | Kayıtlı IP Alıntı 12mmmb6u


Het is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar iets eenvoudigs Asics Schoenen maar stijlvols. Het leerachtige materiaal maakt de schoenen geschikt voor alledaags gebruik, terwijl ze ook geschikt zijn voor meer formele gelegenheden. Ze hebben een elegant ontwerp met een strakke afwerking die bij bijna elke outfit past. Bovendien zijn ze licht en flexibel, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder je moe of pijnlijk te voelen aan het eind van de dag.

De JAPAN S™-schoen is gebaseerd op een van onze throwback-aanbiedingen uit 1981. Deze herwerkte versie is gevormd in een laag silhouet, Asics Japan S Orange compleet met een op de tennisbaan geïnspireerde neus en retro-kleurenlijn. Geüpdatet met een lichtgewicht ontwerp aangevuld met een aangepaste cupole, deze schoenen bieden eersteklas comfort en verbeterde demping.

Deze historische stijl bootst de esthetiek van retro basketbalschoenen na en wordt ook gecombineerd met nostalgische ASICS-branding, zoals de tijgerstrepen op de zijpanelen en de 'ASICS'-letters op de hiel.exclusiverunning De vintage basketbal-esthetiek van de JAPAN S™-schoen wordt gecombineerd met iconische veldspecifieke details, geïnspireerd op de hardhouten schoenen die basketballers in de jaren 80 droegen.

ASICS, opgericht in 1949 in Kobe, Japan door Kihachiro Onitsuka, wilde schoenen maken met een op gezondheid gerichte lens. De naam zelf is een acroniem van de Latijnse uitdrukking "anima sana in corpore sano", Zwarte Asics Schoenen wat zich vertaalt naar "gezonde geest in een gezond lichaam". Het bedrijf maakte vanaf het begin een technologische sprong en introduceerde in 1950 een basketbalsneaker, die zich zou onderscheiden van andere schoenenfabrikanten die moeite hadden met het produceren van een basketbalsneaker van hoge kwaliteit.

https://www.exclusiverunning.com/

Yukarı Dön Göster 12mmmb6u's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: 12mmmb6u
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.