Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: Køb Nike Air Max 270 React Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
antrens
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-26-Agustos
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 7
Gönderen: 2021-26-Agustos Saat 05:59 | Kayıtlı IP Alıntı antrens

Her spiller høje farver understøttelse af en visuelt dæmpet base, hvilket afspejler den karakterkamp, ​​som mange ofte står over for dagligt. Nike Air Max 270 Mænd/Kvinder Masken, der udgør størstedelen af ​​skoen selv, er klædt i fuld sort og dæmper den levende personlighed, som den lyserøde sål og Volt -foring udstråler. Og mens den hvide mærkevare og type ikke gør meget for at undergrave dette koncept, råber "Do You" -teksten, der dækker snørebåndene, korte men nødvendige opmuntringsord.



Tilbuddet har en råhvid netbase, der står stærkt i kontrast til den sorte tunge og hæl. Swooshes og andre logoer fundet på overdelen er også tonet sort. Nike Air Max 270 Sko Mellemsålen og tekstiloverlejringen på hælen introducerer den første neonfarve, gennemblødt i en lyserød. Dette efterfølges af den levende orange hælkappe og signatur Air -enhed. Grønt påført hæltrækfanen og logoer på tungen tilføjer de sidste strejf af lysstyrke for at afslutte dette forårsklare look.

Da temperaturerne fortsat stiger i takt med foråret, reagerer Nike med fodtøjsudgivelser, der viser en frisk blanding af farver. Case in point: en kommende Køb Nike Air Max 270 React, der parrer melonfarve med Lagoon Pulse. Mens silhuetten ofte er pyntet med flerfarvede overlejringer, ser dette par en ukarakteristisk hvid base.

Air-enheden og mellemsålelementet danner en todelt mellemsål, der giver en jævn overgang under hvert trin, som bæreren tager. Nike Air Max 270 Udsalg For yderligere at håndhæve et tropisk tema introducerer indersålen, hælløkken og mærkeoverlejringer Aquamarine til blandingen. En anden neonskygge, der ser ud til at være lyserød, dekorerer Air -logoet på hælen og en del af ydersålen som det sidste strejf af farve.

Mens blanding af sølv og guld normalt ses som en synd i modebibelen, tør Nike bryde reglerne og gør det stilfuldt. En kommende kvinders Nike Air Max 270 Billige Priser bruger begge metaller subtilt til en slank, bærbar ny stil. Parrets åndbare overdel, tunge, hæl og mellemsål er alle i hvidt, hvilket skaber en ren, alsidig base. På tåen skinner en mini-metalbelagt Swoosh i Metallic Silver, men de større Swooshes på siderne ser Metallic Gold.

www.thenicemax.com
Yukarı Dön Göster antrens's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: antrens
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.