Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: Asics Gel-Quantum 360 6 Beet Juice Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
qh5w3u3g
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-24-Agustos
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2021-24-Agustos Saat 04:36 | Kayıtlı IP Alıntı qh5w3u3g


De GEL-QUANTUM 360 ™ 6-sneaker combineert de vloeibaarheid van zijn technische componenten met moderne streetstyle-details en evolueert de Asics Schoenen betekenis van continue demping. Deze schoen is gemaakt met een prestatiegericht ontwerp en heeft een constructie zonder naaien en een ademend bovenwerk van mesh dat past bij de moderne streetstyle-esthetiek. Bovendien circuleert 360 graden demping op basis van GEL®-technologie de tussenzool voor langdurig comfort.

Voor hardlopers met een neutrale pas die graag hardlopen in de vrije natuur, bieden deze innovatieve hardloopschoenen voor heren ideaal comfort en prestaties. Doordrenkt met GEL-technologie voelt elke stap licht en luchtig aan, wat de tussenzool energie geeft. Het stijlvolle en ademende In de uitverkoop bovenwerk houdt de voeten koel, terwijl de inlegzool van schuim en de gewatteerde tong en kraag het comfortniveau verhogen. Ongeacht het terrein, de duurzame rubberen buitenzool is ontworpen voor maximale tractie.

De Asics Gel Quantum 180 is een betrouwbare neutrale hardloopschoen voor op de weg. Zelfs als de schoen duur is, levert hij uitstekende demping, Asics Gel-Quantum 360 6 Beet Juice comfort en ondersteuning ten koste van extra grammen. Het biedt een goede ondersteuning van de voetboog en is het meest geschikt voor hardlopers die op zoek zijn naar een werkpaard of een trainingspartner.

De GEL-QUANTUM 180™ 5 sneaker blijft evolueren binnen zijn afkomst en vernieuwt het ontwerp van zijn voorganger met een 3D-geprint bovenwerk Asics Schoenen Dames en een meer intuïtieve pasvorm. Het mesh-bovenwerk van deze schoen is gevormd met 3D-geprinte overlays op de bovenconstructie en wordt aangevuld met een intuïtief pasvormsysteem dat een persoonlijk gevoel creëert. Bovendien wordt de eyestay aangevuld met asymmetrische veters en interne gilley-oogjes die een nauwsluitende pasvorm ondersteunen.

https://www.exclusiverunning.com/

Yukarı Dön Göster qh5w3u3g's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: qh5w3u3g
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.