Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: nike air max 97 Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Monrtf12
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2021-08-Nisan
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 4
Gönderen: 2021-08-Nisan Saat 09:58 | Kayıtlı IP Alıntı Monrtf12

De Nike Air Max 1 Chinees Nieuwjaar, ontworpen ter ere van het aanstaande Chinese Nieuwjaar, is een levendig ontwerp dat gemaakt is om de aandacht te trekken. Elke sectie is gemaakt met een patchwork-afwerking en is op een andere manier een eerbetoon aan het erfgoed van CNY, met een nostalgisch en onmiskenbaar feestelijk resultaat. De teenendoos is gemaakt van denim, afgewerkt met een acid wash-print. Dit gedeelte is bedekt met een leren inzetstuk dat de veters verankert voor een veilige pasvorm - bedrukt met drakenschubben in een helderblauwe afwerking, dit gedeelte knikt naar een van China's meest gewaardeerde mythische wezens. De middenzool wordt omlijst door een felroze lakleren gedeelte dat is gestempeld met de oudste munt van China en  nike air max 1 online goedkoop de hak is afgewerkt met een gele inzet met insectenprint en een roze bloemendessin. Er is duidelijk veel aan de hand als het op dit paar aankomt, maar de handtekening van Nike Het Swoosh-logo is nog op de originele plek aan de zijkant van de schoen te vinden.

Een andere schone versie van de Nike Air Max 95 vindt zijn weg naar retailers zodra we deze grijze, marineblauwe en karmozijnrode kleurencombinatie bekijken. Deze Nike Air Max 95 begint met een paar verschillende grijstinten door het grootste deel van het bovenwerk in een mesh, nylon, suède en lederen make-up met marineblauwe details die op de oogjes landen en de branding die op de tong verschijnt, zijpanelen en hakken. Heldere karmozijnrode tongen voegen meer contrast toe aan het algehele uiterlijk van de schoen, samen met wit op de veters,  nike air max 90 goedkoop de binnenvoering en de tussenzool. 3M reflecterende accenten op de tong en hiel, evenals marineblauwe rubberen buitenzolen.

Nu maart plaats maakt voor april, willen 's werelds grootste schoenenmerken de nieuwe maand goed beginnen. Nike, New Balance, Reebok, Vans en meer hebben een nieuwe reeks stijlen klaargemaakt voor het schoeiselliefhebbende publiek, en we hebben het aanbod van deze week teruggebracht tot de 10 beste. Maar voordat we kijken naar wat ons de komende zeven dagen te wachten staat, laten we eens kijken naar alles wat er vorige week gebeurde. De laatste aflevering van Sole Mates zag  nike air max 95 laatste de topartiest 24kGoldn riffen over de rol die de sneakercultuur speelde. zijn komst en zijn huidige genegenheid voor Lanvin's dure Curb-sneaker.

Na het opnieuw vormgeven van de geliefde 'Silver Bullet'-colorway in 2017 voor het 20-jarig jubileum van de Air Max 97, zijn Swarovski en Nike samengekomen voor een nieuwe glinsterende versie. Exclusief voor dames, de Swarovski x  nike air max 97 goedkoop  Polar Blue ' ziet het iconische "Metallic Silver" -bovenwerk betoverd worden met echte Swarovski-kristallen. Opvallend vanuit elke hoek benadrukt het glanzende accent de dynamische lijnen van het model. Branding komt in de vorm van "Polar Blue" swooshes op de middenvoet, rubberen tonglabels, "AIR MAX" gemarkeerde hiellipjes en bedrukte inlegzolen. Exclusief voor vrouwen, de Swarovski x Nike Air Max 97 'Polar Blue' ziet het iconische 'Metallic Silver' bovenwerk betoverd worden met echte Swarovski-kristallen. Het verhogen van de schoen is een puur witte tussenzool bijgestaan door een trotse Air Max-eenheid gecombineerd met een zwarte rubberen buitenzool met blauwe details.

__________________
nike air max 1 comprar online
Yukarı Dön Göster Monrtf12's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Monrtf12
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.