Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Solocu...
 Gitar-tr.com FORUM : Solocu...
Konu Konu: adidas yeezy boost 350 v2 fade Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
qlb2z0qr
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2020-31-Aralik
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2020-31-Aralik Saat 05:31 | Kayıtlı IP Alıntı qlb2z0qr


Chicago-indfødte Kanye West yeezyudsalg.com brød ny grund i 2015, da han dykkede ned i verdener af mode og sneakers. Efter at have arbejdet med Nike, Louis Vuitton og A Bathing Ape, er West forbundet med adidas for at skabe Yeezy-linjen. Hæfteklammer som Yeezy 350, Yeezy 500 og Yeezy 700 er blevet kultfavoritter, da West fortsætter med at skubbe grænserne for sneaker-design.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Clay” er en af ​​tre regionale eksklusive farvekombinationer, der adidas sko dame lyserød blev udgivet i marts 2019. Denne “Clay” Yeezy blev kun frigivet i Nordamerika. Farvevejen har en rødorange farve over Primeknit-overdelen med hvide detaljer og matchende lerfarvede hælflig. Den gennemsigtige mellemsål har en let gradientbehandling i samme lerfarve. Konstruktionen har også de gennemskinnelige monofilament-sidestriber, der ses på de to andre versioner i den regionale Yeezy-samling, farvefarverne "True Form" og "Hyperspace".

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Synth” er en af ​​de begrænsede regionale eksklusive farvekombinationer af den populære sneaker af Kanye West, der blev adidas yeezy boost 350 v2 fade frigivet i løbet af sommeren 2019. Dette er “Synth” -farvevejen i sin iteration uden reflekterende detaljer, som kun blev frigivet i markederne i Asien og Stillehavsområdet, Mellemøsten og Afrika. Den har en lys rødlig-lyserød nuance over Primeknit øvre, gennemsigtige monofilament sidestriber og en gennemskinnelig gummisål i en nuance, der matcher den øvre.

Bortset fra dets utallige 100% autentisk dråber er det, der adskiller "Zebraen" fra resten af ​​West og adidas 350 V2s, den skarpe farvepalet. Mens de fleste stilarter vælger mere jordfarver eller makeups i en farve, kombinerer "Zebra" sprød hvid og rig sort nuancer til et hvirvlende mønster på Primeknit-overdelen. Den mælkehvide mellemsål huser en tyk BOOST-fodseng, og den røde "SPLY-350" -tekst på den postfarvede monofilament-sidestribe giver også en levende flair for at fuldende udseendet.

https://www.yeezyudsalg.com/

Yukarı Dön Göster qlb2z0qr's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: qlb2z0qr
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1875 Saniyede Yüklendi.