Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Gitar-tr.com Tanisma Toplantisi !!!
 Gitar-tr.com FORUM : Gitar-tr.com Tanisma Toplantisi !!!
Konu Konu: adidas yeezy boost 350 v2 eliada Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
qlb2z0qr
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2020-31-Aralik
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 2020-31-Aralik Saat 05:25 | Kayıtlı IP Alıntı qlb2z0qr


De in Chicago geboren Kanye West brak in 2015 nieuw terrein toen hij zich verdiept in de blazersnieuw.com wereld van mode en sneakers. Na samen te hebben gewerkt met Nike, Louis Vuitton en A Bathing Ape, verbond West zich met adidas om de Yeezy-lijn te creëren. Nietjes zoals de Yeezy 350, Yeezy 500 en Yeezy 700 zijn cultfavorieten geworden, terwijl West de grenzen van het sneakerontwerp blijft verleggen.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 "Clay" is een van de drie regionale exclusieve kleurstellingen adidas schoenen dames hoog die in maart 2019 zijn uitgebracht. Deze "Clay" Yeezy is alleen in Noord-Amerika uitgebracht. De colorway heeft een rood-oranje kleur over het Primeknit-bovenwerk met witte details en bijpassende kleikleurige hiellipjes. De doorschijnende tussenzool heeft een lichte gradiëntbehandeling in dezelfde kleikleur. De constructie bevat ook de doorschijnende monofilament zijstrepen die te zien zijn op de andere twee versies in de regionale Yeezy-collectie, de "True Form" en "Hyperspace" kleurstellingen.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Synth" is een van de beperkte regionale exclusieve kleurstellingen adidas yeezy boost 350 v2 eliada van de populaire sneaker van Kanye West die in de zomer van 2019 werd uitgebracht. Dit is de "Synth" kleurstelling in zijn iteratie zonder reflecterende details, die alleen werd uitgebracht in de markten Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Het heeft een bleke rood-roze tint over het Primeknit-bovenwerk, doorschijnende monofilament zijstrepen en een doorschijnende rubberen zool in een tint die past bij het bovenwerk.

Afgezien van de talloze drops, onderscheidt de "Zebra" zich van de rest van West en de 350 V2's van adidas door zijn grimmige kleurenpalet. Terwijl Uitchecken de meeste stijlen kiezen voor meer aardetinten of eenkleurige make-up, combineert de "Zebra" heldere witte en rijke zwarte tinten voor een wervelend patroon op het Primeknit-bovenwerk. De melkwitte tussenzool herbergt een dik BOOST-voetbed en de rode "SPLY-350" -tekst op de post-dyed monofilament zijstreep zorgt ook voor een levendige flair om de look af te maken.

https://www.blazersnieuw.com/

Yukarı Dön Göster qlb2z0qr's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: qlb2z0qr
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.