Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Rock'n Coke
 Gitar-tr.com FORUM : Rock'n Coke
Konu Konu: Converse præsenterer All Star Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Ijhasf12
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 2020-06-Kasim
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 1
Gönderen: 2020-06-Kasim Saat 06:38 | Kayıtlı IP Alıntı Ijhasf12

Converse Japan har afsløret helt nye iterationer af sin ALL STAR. Denne gang har mærket med fodtøj vasket silhuetten i mørke syrefarver af rødt og blåt - en opfølgning på Converse Japans malingssprøjtede ALL STAR Coupe. Begge farvekombinationer har blanke sorte øjenlåg suppleret med tonale snørebånd, der dækker tungen og forfoden. Converses underskrift “ALL STAR” patch-logo er placeret ved de mediale vægge og springer ud fra skoens tofarvede overdel. converse all star sko mænd  Udover subtile detaljer som sorte topsyninger og to ventilationshuller, er skoen færdig med en slank sort gummitåhætte og en mellemsål, der er glaseret med beskyttende tape for ekstra funktionalitet.

Converse har rullet gennem sine arkiver for at få et nyt look på en retro silhuet. Pro Leather 1990 Low har fået en moderne eftersyn, der omfavner en slankere bygning med et helt nyt snørebåndssystem med snørebånd - fremhævet er en skarp hvid farve med lyse grønne accenter. At starte øverst på silhuetten er en bred tunge suppleret med en mintgrøn justeringsknap til træknor og tonebånd med orange spidser. salotrainers.com  Brandet "CONVERSE ALL STAR" er vævet bag på skoen over en seng af elastiske strikstoffer. Desuden kan silhuetten prale med relativt korte sidevægge, der smalner skråt ned ved tåhætten.

Forankret i arv fra både Converse Chuck Taylor og One Star, er Star Player Ox et andet forsl*g fra One Star-mærket, der helt sikkert vil finde et hjem på tværs af folk i alle samfundsl*g. For nylig har den lave silhuet vist sig i to livlige farveveje bygget af bouclé. Som med nogle af Converses mest oplagte basketballsilhuetter er stjernelogoer på profilerne ledsaget af vinkler, der begge har en udskåret æstetik på den nyligt lancerede duo. Tåhætter efterlades intakte fra mærkeets hundrede år gamle silhuet,  converse sko one star online  mens detaljer langs tungen opdateres med lærred og TPU.



Converse præsenterer All Star Disrupt CX-ryg i et elastisk imiteret læder og vinterklare farver. Med en nyudviklet ydersål for ultimativ fleksibilitet, en innovativ skumfylon mellemsål til at understøtte dit skridt og et specielt dynamisk stretch imiteret læder til en ny, ultra komfortabel overdel designet til at bevæge sig med dig.  visit here  En karakteristisk tredimensionel CX Foam-kofanger på hælen giver et radikalt udtryk. Tag et detaljeret kig nedenfor, og du kan finde denne Disrupt CX Hi tilgængelig hos udvalgte forhandlere.

__________________
Nike Air Zoom Winflo 6 Online Bestellen
Yukarı Dön Göster Ijhasf12's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Ijhasf12
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Copyright ©1998-2006 
Gitar-tr.com
Design And Coded By ZezeroN Tech



Bu Sayfa 0.1719 Saniyede Yüklendi.